Falles Populars i Combatives 2008

L’Aixada, juntament amb l’A.J L’Espart (València) i l’A.J Benimaclet, es complau a convidar-vos als actes festius i reivindicatius que estem organitzant per a Falles. Enguany la CAJEI participarà activament en el projecte de les Falles Populars i Combatives 2008, que tindran lloc al Carme i a Benimaclet gràcies a l’aposta de diferents col·lectius i espais alternatius. Pel que fa a les activitats pròpies de la CAJEI, dissabte 15 s’està preparant una jornada de lluita a Benimaclet, amb una xocolatada, una partida de raspall i una cercavila contra l’especulació. Per a dilluns 17, hi ha prevista una mascletà musical a càrrec de diferents estrelles de l’electrònica valenciana al barri del Carme de València. Tot això es completarà amb la resta d’activitats que podeu consultar a la web de les Falles Populars i Combatives.

Cartell Falles CAJEICatell Falles CAJEICartell CAJEI FallesCartell Falles CAJEI

ACTIVITATS

Dissabte 15, Plaça Benimaclet (L’Horta Nord)

17h: Partida de raspall
18h: Berenar popular (xocolatada i mona)
19h: Cercavila contra l’especulació

Dilluns 17, c/Gutemberg – Carme Teatre

Festa Hip Hop/Reggae/Drum’n’bass/Minimal/Hardtech amb Jezie, PD Nel·lo i PDs Lamber, Brozak i Nematode (Ribera Junglist)

Cartell Falles unitari

COL·LECTIUS i LOCALS ORGANITZADORS

Falles Populars i Combatives
Ateneu Popular del Carme
Terra
La Xarito
AJ Benimaclet
AJ L’Aixada (L’Horta Sud)
AJ L’Espart (València)
Falla Arrancapins
Viarany
Endavant
Maulets
CAJEI

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.