Pròxima parada: Canals

 

L’abril és un mes de lluites intensificades. L’1 de Maig ja està a tocar i l’Assemblea de Joves de l’Horta Sud ja hi pensa. Enguany, L’Aixada acudirà a la manifestació que se celebrarà a Canals (La Costera) per reivindicar la dignitat del poble treballador junt amb altres desenes de col·lectius juvenils del País Valencià. De moment, les parets de la comarca ja criden a la convocatòria i insten a la classe treballadora a denunciar el sistema capitalista, responsable de la crisi econòmica actual que ens ha abocat a límits insostenibles d’atur i precarietat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Pròxima parada: Canals

  1. Assemblea de Joves de L’Horta Sud – L’Aixada – Pròxima parada: Canals

  2. Your article is really good,give me a new view!

Els comentaris estan tancats.